Weaves

Great hair makes every outfit look better.

WEAVES

Virgin haar is van de hoogste kwaliteit en komt van 1 donor. Het haar gaat met de juiste verzorging lang mee indien het haar goed verzorgd wordt. Doordat het haar van begin tot eind mooi vol is en de wefts flinterdun zijn heeft u niet veel banen nodig voor een mooie verlenging met veel volume. 
U kan deze wefts meermaals hergebruiken als ze worden geplaatst met ringetjes en ingenaaid. Gemiddeld dienen ze dan elke 6-8 weken herplaatst te worden. Dit systeem is ook ideaal voor een snelle haartoevoeging om meer volume te krijgen in uw eigen haar.

Voordelen:

sneller ingezet

meermaals herbruikbaar

veel gebruiksmogelijkheden

niet schadelijk voor het eigen haar

Hoe werkt het?

Een haarverlenging bestaat uit wefts, opgedeeld in banen die vervolgens vakkundig worden ingezet.  De eerste keer betaal je voor het inzetten en voor de gewenste hoeveelheid wefts.

Nadien kunnen we de wefts hergebruiken dus betaal je enkel voor het inzetten. De wefts zullen elke 6-8 weken omhoog geplaatst dienen te worden.
Bij goede verzorging kan het haar lang meegaan. 

Je haar dient minimaal 20 cm te zijn, bij voorkeur op 1 lengte. Knip je haar liever níét voordat je naar mij toe komt. Ongeknipt haar blend beter met de weft dan pas geknipt haar.

Het haar wordt na plaatsing altijd geknipt en/of gesneden, zodat het eindresultaat er natuurlijk uitziet

Hoeveel wefts heb ik nodig ?

De hoeveel weaves die iemand nodig heeft, is per persoon heel verschillend. Het is afhankelijk van welk haartype je zelf hebt.

We bekijken samen op de eerste afspraak wat je wensen zijn en wat voor haartype je hebt. Vervolgens kunnen we bepalen hoeveel weaves je zal nodig hebben voor een adembenemende look.

Voorbeeld 100 gram weaves zijn 4 haarstukjes van oor tot oor.

Gemiddelde heb je tussen 100 – 200 gram nodig voor een mooi resultaat.

*Als je later besluit dat je toch graag méér haar erbij wilt, kost dit €80 per 25 gram